Ik ga kamperen en ik neem mee…

Datum02 juni 2017RubriekKamperen

kamperen

Kamperen is vandaag nog steeds de goedkoopste - en volgens ons ook de leukste - manier om op vakantie te gaan. Hoewel trekkers hun rugzak best zo compact mogelijk houden, heb je meer vrijheid wanneer je gaat kamperen met de auto. Wij zorgen ervoor dat je niets vergeet.

 

Goed voorbereid op kampeertrip

Het beste moment om je vakantie te boeken

Wist je dat de periode tussen januari en maart ideaal is om je campingtrip te boeken? Dan geniet je van de beste prijzen en kampeerplekjes.

Tijd om in te pakken

Kampeervakantie geboekt? Dan is het tijd om in te pakken! De manier waarop we kamperen is ondertussen enorm veranderd. De standaarden op vlak van hygiëne en comfort liggen vandaag een stuk hoger als vroeger.

 

Vergeet de tent niet

Camping vango tents

Je tent is het belangrijkste onderdeel van je kampeeruitrusting. Logisch, want daarin vertoef je een groot deel van je reis. Je tentkeuze zal afhangen van je bestemming, de buitentemperatuur en het aantal personen waarmee je op vakantie gaat. Ga je met het hele gezin op stap? Dan zijn de tenten van Outwell en Vango altijd een goede keuze. Ze beschikken over verschillende kamers, en je kan vaak ook kiezen tussen een model met stokken, of een opblaasbaar exemplaar.

PS: momenteel staat de Vango Inspire 500 in promotie ;-)

 

Kook je eigen potje op een gasvuur

kamperen

Een kampeertrip is vaak ook een budgetvakantie. Elke dag op restaurant is dan not done. Ga eens lekker back to basics en maak je avondmaal klaar op een gasvuur. Fun verzekerd! Dit kookvuur van Campingaz is ideaal om mee te nemen op vakantie. 

 

Comfortabel slapen, ook als je gaat kamperen

kamperen slaapzak slaapmat

Slaapcomfort is belangrijk voor een goede nachtrust. Zeker als je ook nog eens met je kinderen weg bent. Kies voor matrassen en slaapmatten van goede kwaliteit. Je rug zal je dankbaar zijn!

Bij een goede matras hoort natuurlijk ook een goede slaapzak. Natuurlijk is het niet fijn wanneer je niet kan slapen door de warmte, anderzijds is het ook niet de bedoeling om ‘s nachts kou te lijden. Laat je daarom adviseren door een expert wanneer je een slaapzak, deken of slaapzak voor je kids aankoopt. Hij of zij zal je helpen om de beste keuze te maken!

 

Sit back & relax

kamperen

Investeer in een kwalitatieve tafel en stoelen wanneer je gaat kamperen. Niets zo leuk als een gezelschapsspel spelen rond de tafel, of lekker aperitieven in een comfortabele stoel!

 

Denk ook aan de kids

kamperen kinderen

Betrek kinderen bij je kampeertrip. Laat ze bijvoorbeeld zelf spulletjes inpakken met jouw hulp. Zorg er in elk geval voor dat onmisbare items zoals een knuffel zeker niet vergeten worden en dat ze voldoende speelgoed en gezelschapsspelletjes hebben om zich mee te amuseren op de camping.

Alles ingepakt? Dan ben je klaar voor vertrek! Bon voyage!

 

 

Deel dit artikel