Glamping, het beste van twee werelden

Datum02 juni 2017RubriekKamperen

glamping

Voor wie het traditioneel kamperen naar een heel ander niveau wil tillen, is er glamping. Glamping staat letterlijk voor ‘glamour camping’. Het vrije buitenleven op een leuke manier gecombineerd met de comfortabele luxe van een hotel. Op een glampingvakantie krijg je dus het beste van twee werelden. Glamping is ideaal voor diegenen die nog niet volledig uit hun comfortzone willen treden tijdens het kamperen.

 

 

Bocamp Urban Outdoor, hét glamping merk bij uitstek

 

glamping

Bij Camping & Adventure vind je alle luxe kampeerspullen van Bocamp Urban Outdoor. De luxe kampeerder zal immers niet alleen de broodnodige zaken meenemen, maar neemt (bijna) z’n hele hebben en houden mee op vakantie. Bocamp Urban Outdoor heeft zich daarom vooral laten inspireren door de laatste woontrends en past ze toe op de kampeercollectie. De kwaliteit van de materialen en het gedetailleerd design zijn de unieke kenmerken van het merk. Kamperen moet opnieuw aantrekkelijk worden. Daar zijn we het bij Camping & Adventure helemaal mee eens!

 

 

Verse koffie tijdens het kamperen? Dat kan!

 

glamping

Als je gaat kamperen, hoef je je dagelijkse kop koffie niet te missen. Met deze koffiekan smaakt je koffie misschien zelfs nog lekkerder als thuis! Het emaille beschermlaagje zorgt voor isolatie. Zo blijft je koffie nog urenlang heerlijk warm. Met een inhoud van 2 liter geniet je met deze koffiekan van 15 kopjes koffieplezier!

 

 

Helemaal relaxed in een trendy kampeerstoel

 

glamping stoel

Mis je het comfort van je vertrouwde zetel? Een gewone kampeerstoel kan soms oncomfortabel zitten of snel stuk gaan. Verbaas de hele camping met deze BoCamp Urban Outdoor Bloomsburry relaxstoel. Het design is enorm stijlvol en bovendien kan je de stoel handig meenemen dankzij het inklapbaar houten frame. De linnen stof zorgt dan weer voor een zachte en aangename zitplek. Door de tijdloze look past deze kampeerstoel in elk decor: op vakantie, op het balkon of in de tuin!

Wil je nog meer luxe kampeerspullen van Bocamp bekijken? Bij Camping & Adventure vind je alles wat je nodig hebt voor je glamping vakantie. Op de webshop of in onze winkel!

 

 

Deel dit artikel